لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

سرقت میلیاردی ۳ سارق زن در مشهد با نوشیدنی بیهوش کننده

جانشین فرمانده انتظامی مشهد گفت: سه زن سارق در مشهد با خوراندن نوشیدنی آغشته به بیهوشی به یک مرد جوان مسافر، سه میلیارد و ۵٠٠ میلیون ریال از وی سرقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۰۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 27
کد خبر: ۲۴۷۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمد چراغ افزود: در پی گزارش سرقت میلیاردی از مردی جوان با شگرد خوراندن مواد بیهوش کننده در یکی از مناطق غرب مشهد، ماموران کلانتری هفت تیر این شهر برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.

وی بیان کرد: مرد جوان ساکن یکی از استان‌های جنوب شرق کشور است که برای خرید یک دستگاه سواری پژو پارس از طریق شبکه‌های اجتماعی و آشنایی با یکی از زنان سارق به مشهد آمده بود.

جانشین فرمانده انتظامی مشهد افزود: این زن در یکی از مناطق شهرک غرب با همدستی ۲ زن دیگر با تعارف نوشیدنی آغشته به مواد بیهوشی، مرد جوان را مسموم و مقادیری طلا، وجه نقد و چند حلقه انگشتر نفیس به ارزش افزون بر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را سرقت کرده و از محل متواری شدند.

وی ادامه داد: ماموران دایره تجسس کلانتری هفت تیر با استفاده از اطلاعات ارائه شده از سوی شاکی پرونده و انجام تحقیقات میدانی مخفیگاه، ۲ نفر از متهمان را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی با رعایت موازین شرعی و قانونی آن‌ها را دستگیر کردند.

چراغ اظهار کرد: متهمان در بازجویی‌های اولیه در مواجهه با شاکی پرونده و ادله و مستندات موجود به سرقت با همدستی یکی از دوستان‌شان اعتراف کردند.

وی گفت: تحقیقات بیشتر برای دستگیری همدست متهم و کشف دیگر جرایم احتمالی این افراد با هماهنگی مقام قضایی ادامه دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار